28.5.08

Rikard J och ALI dagens 3 poängare

Det är Rikard J som ger FCT 3 poäng idag med flera riktigt bra räddningar.

Sen tror vi både Tom och Darko är på mållinjen och rensar i FCTs klart sämsta halvlek 2008.

Vi får tacka Lidome för att dom inte stänger matchen i första halvelek, bedrövligt!.

En gentleman kom från publiken strax innan paus och frågade om det är FCT taktik att slå långa bollar utan kontroll, och hur kan man då leda serien? Svaret från Blacksupport blev att laget inte stod att känna igen.

Efter en kvart in i andra gick genlemannen sin väg, för det var då det serieledande laget började spela fotboll.
När 2008 års FCT trycker gasen i botten är det jobbigt för motståndaren, fast idag gör vi inga mål. Skärpning krävs!
För när vi bstämmer oss !

SÅ GÖR...

Ali "vem annars" mål och räddar oss. Publiken tjöt av glädje fast någonstans lång inne fanns ändå : Med det spelet vi i perioder under andra halvlek spelar bör vi göra mer mål.?Idag räckte det !

Med Östers urladdning (6-0) mot IFK Malmö borta i färskt minne, finns ingen tid att fira. Vi måste visa att vi är ettans bästa söderlag !!!
Tydlig dominans mot VF på lördag Tack !, väl mött på Edsborg då !!!