23.2.08

Nu är vi på gång.

Martin Scherdin startade A-lagets målskytte på Edsborg med sitt 1-0 mål. Martin var väldigt pigg på sin högerkant idag och slog många fina inlägg men då det var lättränsat för Heimer försvaret.
I andra halvlek tog vi över spelet fast Heimer visad att man var på alerten och var väldigt nära 1-1 i början av andra halvlek.

Tom Pettersson visade att han med den äran försvarar sin plats i start 11an och avgjorde matchen med sitt påpassliga avslut i straffområdet som gav FCT 2-0 ledning i andra halvlek.

Matchens läckerhet svarade Per E för när han lobbade in 3-0 strax innan slutet.
Det kunde och borde varit kanske både 4 och 5-0 för chanser radades upp men målen är både för smala och för låga ännu dessutom var stolpen för bred.

Skönt med vinst på Edsborg i allfall. Nu väntar U-lags match mot IK Gauthiod på onsdag kl 18.