22.4.07

Nederlag !

Efter att Qviding chockstartat med 1-0 efter 45 sekunder hade inte FCT någon riktig chans att komma in i matchen.
Qviding kom med ett helt annat tempo och det var mer trafik på FCT vänster kant än på E20.
Utan FCT båda målvakter Tobbe W och Petter D hade matchen blivit ännu jobbigare att bevittna.
Qviding gör även 2-0 och FCT uppförsbacke börjar likna Torpavallens topografi. Man får ändå konstatera att FCT rycker upp sig i slutet av första halvlek och att det finns vilja bland grabbarna.

Som tur är för matchen lyckas Kemalj snappa upp ett backmisstag och kommer helt fri med målvakten och gör iskallt 2-1 i 45 minuten.

I andra halvlek fortsätter FCT att inte skapa något i anfalls 3 delen av planen. Qviding kan ställa upp sitt försvar runt förgäves kämpande Wiklund och Kemajl på topp och bara vänta på inspelen, FCT är inte på hela matchen ens nära att få poängvittring.

Det bästa igår var Tobbe W luftspel han var säkerheten själv och kan inte skyllas för förlusten. Killarna hängde med huvudena men verkade orka fysiskt hela matchen. Sen hjälper det föga när vi möter ett bättre lag.

+ Fysiken: vi såg inte sämre tränade ut än motståndarna.
+ Viljan: flera såg ut att ge allt fast det inte fungerade, inget gnäll mellan spelare eller mot domare.