11.9.06

Inför serieavslutningen



Det återstår 15 poäng att spela om. Tabellen haltar lite, men varken Norrby eller Husqvarna har med botten att göra.

FCT har i dagsläget 26 p, de lag jag idag lägger fokus på är Hässlholm (19), Lidome(18) och Myresjö(18) som alla ligger under strecket.

I omg 22 möter vi Skärhamn som inte vunnit hemma på Röavallen sedan 28/6. Vi spelade ju 2-2 mot dem i våras trots 2-0 ledning och det är inte helt ovanligt med x mellan lagen. Dessutom kännder dom säkert flåset i nacken och det är ingen lätt match.

Hässleholm som jagar bakom ( 12a och närmast under strecket) Har Bunkeflo hemma som ju ligger på kvalplatsen ( om inte Husqvarna vinner med 2 mål mot Norrby i morgon. ) och lär inte vackla mot Hässleholm.

Lindome möter Ängelholm borta, de blandar bra med dåliga resultat. Slog skärhamn men krossades av Carlstad. Vinst på Lördag och dom kan kanske kan ta upp jakten på 11 platsen.

Myresjö möter Kristianstad som väl fortfarande får anses jaga Bunkeflo mfl om kval platsen.

Tar FCT 1 poäng mot Skärhamn så tror jag vi håller bottenlagen efter oss ännu en omgång. Skräcksenariot är ju förlust för FCT och att kanske både Hässleholm och Lindome skräller. Då är det bara 4 poäng ner till strecket.
Carlstad har Västra Frölunda borta och lär väl inte ta några poäng där, men Värnamo har Norrby hemma som faktiskt förlorade med uddamålet mot Myresjö senast. Då kommer vi otäckt nära nedflyttnings lagen och streckstriden blir ett getingbo.

Kvar att möta har FCT
Ängelholm (h) 24/9
Husqvarna (b)30/9
Värnamo (h)8/10
Bunkeflo (b) 14/10









Fast vinner vi på lördag och bottelagen torskar så har vi hastigt och lustigt 10 pinnar ner och bara 4 omgångar kvar och då är det nog klart !

In med Kwame från start och avgör det här på Lördag !

( bild: Anticimex, Fotograf Lennart Falk.)

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Hem