30.7.06

FCT-Norrby IF

Så var det då äntligen dags för match igen efter uppehållet!

P.g.a avstängningar så var FCT ganska decimerat idag men Norrby IF
saknade enligt obekräftade uppgifter 6 man så det gick väl på ett ut antar jag.
Båda lagen började ganska trevande och visade inget skönspel direkt.
Det var jämnt hela 1:a halvlek och det kunde gått hur som helst,nu blev
det Norrby´s Mangal som fick bollen förbi en för tillfället ouppmärksam tobbe i mål.
I 2:a halvlek visade FCT upp bättre takter och spelade riktigt bra.
Petter Digneus 1-1 mål letade sig in bredvid en skymd målvakt och nu satt man och hoppades på mer.Och visst kom det mer men inte mål tyvärr,flera bollar tätt utanför och ett par i virket varav fredriks hörna i kryssribban var närmst.Norrby hade väl ett par chanser men på det stora hela så var det FCT´s match.All heder åt de yngre killarna speciellt Eric a och Per N slet som djur.Bland de mer etablerade spelarna så var Per E på riktigt bra spelhumör.
Vi får fortsätta och vänta på 1:a hemmavinsten ett tag till men förhoppningsvis kommer den mot Lindome.Förövrigt så börjar publiksiffrorna bli skandalbetonade tycker jag,idag kom drygt 300 och det är klent med tanke på den fina fotboll som FCT visat upp trots uteblivna vinster.

I Black Supports tält såldes som vanligt souvenirer och kaffemuggarna med FCT logga har blivit en riktig succe så ni som inte har köpt än se till och gör det innan de tar slut!

På morgondagens agenda står j-lagets match borta mot Vänersborg.
Skullen ni inte ha orken att ta er dit så kommer ett litet ref. och förhoppningsvis en spelar/tränarintervju här på bloggen under kvällen.

/Hampus F

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Hem